Wat is VLOT?

VLOT begon voor hoofdredacteur en uitgever Renate Meijer als een uit de hand gelopen hobby. In april 2011 besloot ze dat er een blad moest komen, en in september van datzelfde jaar was het allereerste nummer een feit. Sindsdien is VLOT uitgegroeid tot hét waterwoonplatform van Nederland, voor (en door!) iedereen die drijvend woont.

Inspiratie en informatie

Op deze website geven we je inspiratie en informatie en laten we je kennismaken met interessante mensen en bijzondere boten. Ons blad valt vier keer per jaar kosteloos bij alle 12.000 waterbewoners van Nederland op de mat. Woon je op het water en ontvang je VLOT nog niet? Stuur ons dan een mailtje met je naam en ligplaatsgegevens. Walbewoners kunnen een abonnement nemen.

Vrienden van VLOT

Heb je tips, verhalen of foto’s die je met ons wilt delen? Zet het vooral op de mail – leuk! Wil je ons steunen om ervoor te zorgen dat we ons kosteloze blad kunnen blijven maken? Dan kun je al vanaf € 10 Vriend van VLOT worden. In ruil daarvoor krijg je exclusieve kortingen en fijne aanbiedingen die we aanbieden in het magazine.

 

De makers van VLOT

Renate Meijer

Renate Meijer

Initiatiefnemer, uitgever & hoofdredacteur

Ook: over-de-grens-kijker, oesterfanaat, vernieuwer (ook van zichzelf) en moeder van twee stoere meiden.

www.renatemeijer.nl

Leonie Hardeman

Leonie Hardeman

Eindredacteur

Ook: freelance tekstschrijver en redacteur, amateurpottenbakker en (groot) fan van taart. En pizza.

www.leoniehardeman.nl

Pieter van der Zee

Pieter van der Zee

Artdirector

Ook: eigenaar van ZeeDesign Grafische Verbeelding, muziekliefhebber en fanatiek tennisser.

www.zeedesign.nl