Draag je VLOT een warm hart toe? En wil je een bijdrage leveren aan de productiekosten van dit gratis magazine? Word dan Vriend van VLOT! Dat kan al vanaf € 10 per jaar. In ruil daarvoor krijg je exclusieve kortingen op producten en arrangementen die worden aangeboden in het tijdschrift en op de website.

Word vriend
van VLOT

Kik hier om je aan te melden!

Facebook

2 dagen geleden

VLOTmagazine

“Ik woon op een woonboot aan de gracht, op het randje van de binnenstad. Vroeger kwam de gemeente met een schuit de gracht schoonmaken. Want al het zwerfafval komt hierheen drijven. Maar daar zijn ze helaas mee gestopt. Toen ben ik het zelf gaan doen. Daarbij kom je de raarste dingen tegen. Je kan het zo gek niet bedenken, of het ligt in de gracht. Denk aan bankstellen, fietsen, T-shirts, schoenen en zelfs kokosnoten!

Naast ‘gekke’ voorwerpen ligt er ook een enorme hoeveelheid aan plastic in de gracht. Ik spendeer nu dus een paar uurtjes in de week aan het schoonmaken van de buurt en het water. Ik heb er plezier in gekregen en zie steeds vaker dat buurtbewoners helpen met opruimen.”

Hugo Brandy, Delft.
... Lees MeerLees Minder

3 dagen geleden

VLOTmagazine

Het is voorjaar! En dat betekent dat het weer tijd is voor de spetterendste verkiezing van het jaar: de Woonboot van het Jaar-verkiezing. Vanaf nu kun je stemmen op de boot die volgens jou de publieksprijs verdient.
www.vlotmagazine.nl/woonboot-van-het-jaar-2018/
... Lees MeerLees Minder

Het is voorjaar! En dat betekent dat het weer tijd is voor de spetterendste verkiezing van het jaar: de Woonboot van het Jaar-verkiezing.  Vanaf nu kun je stemmen op de boot die volgens jou de publieksprijs verdient.
http://www.vlotmagazine.nl/woonboot-van-het-jaar-2018/

Reageer op Facebook

Komen er meer foto’s beschikbaar? Want op basis van 1 foto wil ik geen keus maken...voor ons kwam t te vroeg, maar volgend jaar hopen we een stuk verder te zijn...

De uitslag is toch op donderdag 16 mei ? Er staat vrijdag 16 mei vermeld !

Ben je op de mooiste ook de gelukkigste ????

Laadt meer